CONDICIONS GENERALS DE LLOGUER

PER A LA RESERVA D'ALLOTJAMENT El nostre sistema automàtic de càlcul de disponibilitat i preus us permetrà escollir l'apartament o casa que us interessa i realitzar immediatament el pagament on-line del 40% del preu del lloguer o en defecte d'això pot realitzar transferència bancària en un termini màxim de 48 hores.

Confirmació de la reserva: Quan el pagament del 40% s'hagi realitzat, la reserva quedarà confirmada a l'instant.

També és possible fer la petició de reserva per e-mail o a la nostra oficina.

RESTE LLOGUER ha de ser abonat abans de 20 dies de la data prevista d'entrada a l'allotjament..

DRET D'OCUPACIÓ DE L'ALLOTJAMENT comença dia d'entrada a partir de les 17 h i acaba el dia de sortida a les 10h.

RECOLLIDA DE CLAUS a la nostra oficina situada a l'Avinguda de Riells 46A de l'Escala dins l'horari d'oficina. Agraïm que s'ajustin a aquest horari. Recomanem que ens indiquin l'hora aproximada de la seva arribada.

HORARI OFICINA 9 a 13.00h. - 16 a 19h. Diumenges i festius tancat.

ARRIBADA. Hauran d'abonar l'import restant del preu de l'allotjament, la taxa turística, la fiança obligatòria, i els extres que hagin contractat.

FIANÇA serà retornada una vegada supervisat l'allotjament el dia de la sortida.

SORTIDA. Entre 9-10 h del matí del dia de sortida, els vindrem a visitar per a revisar l'habitatge. En cas que no es realitzés la nostra visita, els preguem ens retornin les claus a les 10h. del matí. El client deixarà l'habitatge i el mobiliari en les mateixes condicions que el va trobar a la seva arribada. Si durant la seva estada se'ls trenca algun material o estris (coberts, plats, gots, per exemple), els preguem el reemplacin per un d'igual o similar. Si es tracta d'algun element més important, cal que informin a l'agència del fet.

NETEJA FINAL No inclòs al preu del lloguer. Cal deixar l'habitatge en el mateix estat d'ordre i neteja que el van rebre en arribar. El servei de neteja final no inclou la recollida d'escombraries, ni la col·locació ni la neteja de material ni utensilis de cuina o mobiliari.

INCLÒS EN EL PREU DE L'ALLOTJAMENT el consum normal i responsable d'aigua i electricitat. (Electricitat no inclosa de Novembre a Abril inclòs).En cas que durant la seva estada s'esgoti la bombona de gas, poden passar per una de recanvi, sense cap càrrec. Per seguretat, els preguem tanquin la clau de la bombona de gas. NO INCLÒS l'ús excessiu del consum d'aigua i d'electricitat. Feu ús raonable d'aire condicionat, o calefacció, si n'hi hagués, tancant portes i finestres durant el seu ús.

NO INCLÒS EN EL PREU DE L'ALLOTJAMENT, la roba de llit, tovalloles, bressols, .. i altres extres disponibles a les característiques de cada allotjament, si els interessa, aconsellem contractar en fer la reserva.

TAXA TURÍSTICA per majors de 16 anys, per persona i estància (màxim 7 nits)

ANUL·LACIÓ DEL CONTRACTE PER PART DEL CLIENT  El client ha de comunicar l'anul·lació per escrit.

Si la cancel·lació es produeix amb més de 60 dies abans de de la data d'entrada, es penalitzarà amb el 10% de l'import del lloguer.

Si la cancel·lació es produeix entre 30 i 60 dies abans de de la data d'entrada, es penalitzarà amb el 20% de l'import del lloguer.

Si la cancel·lació es produeix entre 15 i 30 dies abans de de la data d'entrada, es penalitzarà amb el 40% de l'import del lloguer.

Si la cancel·lació es produeix amb menys de 15 dies abans de de la data d'entrada, es penalitzarà amb 100% de l'import del lloguer.
• En cas de no presentar-se (NO SHOW), el turista perdrà 100% de l'import del
lloguer.

MOTIUS DE CANCEL,LACIÓ  per part del client inclouen qualsevol tipus de causa, sigui per impediment sanitari i/o per motius aliens al client i a l’agència de lloguer turístic, fins i tot, en el cas que sigui degut a un estat d’alarma nacional o internacional o qualsevol altra excepcionalitat (per pandèmies mèdiques o d’altres causes polítiques o socials) que no impedeixi totalment el desplaçament per tancament de fronteres, regions o d’altres divisions administratives.

MODIFICACIONS PER PART DE L'AGÈNCIA En cas que, per causes imprevistes i no imputables a l'agència, l'allotjament no pogués ser ocupat, l'agència posarà a disposició del client un altre allotjament d'igual o superiors característiques sense reemborsament per cap de les parts. L'Agència es compromet a fer les gestions que estiguin al seu abast per solucionar el problema o reduir-lo.

CONDICIONS ESPECIALS EN SITUACIÓ DE SEQUERA. Seran de compliment obligat per ambdues parts contractants les mesures per gestionar els episodis d'escassetat d'aigua al territori que acordi la Generalitat de Catalunya i/o altres administracions públiques competents. En compliment de la normativa poden quedar afectats serveis que no es podran dur a terme amb normalitat sense que aquest fet comporti cap mena d'indemnització.

ACCEPTACIÓ CONDICIONS DE LLOGUER El pagament de la reserva per part del client, significa la total acceptació d'aquestes condicions de lloguer.

FINQUES BALLESTA, S.L. - Av.Riells, 46A - 17130 L-ESCALA - NIF: B17621061